Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2012
  5. Les escoles de Cardona celebren la Setmana de la Salut
Anar a l'inici de la pàgina

Les escoles de Cardona celebren la Setmana de la Salut

Dimarts, 27 de Març de 2012 Setmana de la Salut

Les escoles de Cardona celebren des d’avui i fins divendres la Setmana de la Salut que s’emmarca dins el programa SI (Salut Integral) impulsat per la fundació SHE amb la col•laboració dels centres escolars cardonins.

Durant aquesta setmana les escoles cardonines reforçaran les activitats encaminades a fomentar els hàbits de vida saludables entre els més joves i treballaran amb els alumnes diferents accions destinades a sensibilitzar de la importància de tenir una bona salut. A més, dimecres al matí les escoles de Cardona participaran en un acte conjunt a la plaça del Comte Guifré el Pilós, davant la Biblioteca municipal.

Les activitats començaran a les 10 del matí amb la benvinguda a càrrec d’Elena Xixons, regidora de Salut de l’Ajuntament i de Xavier Monferrer, responsable de Programes de Salut del Departament d’Ensenyament. A continuació els nens i nenes ballaran i cantaran cançons i es repartirà fruita per tots els escolars. A més, els cursos de P3, P4, P5 i primer i segon de primària es prepararan un lema relacionat amb el projecte de Salut Integral. Les activitats finalitzaran amb un esmorzar saludable organitzat per les AMPA de cada escola.


Caminada en família

Per altra banda, el proper diumenge 15 d’abril, es realitzarà una caminada en família pels voltants de Cardona. La sortida serà a les 10 del matí des de la plaça de la Fira i el recorregut anirà cap a la placeta Sant Jaume, el passeig Mossèn Riba i cap al Parc de la Mare de la Font. Des d’aquí s’anirà cap a la Torre del Baró de Meer i finalment s’arribarà a la plaça de la Fira baixant pel Turó del Rossinyol. Durant la caminada, Jaume Barberà i Soler comentarà els elements d’interès cultural i natural que es troben pel recorregut.

L’activitat està organitzada per les AMPA’s de l’Escola Mare de Déu del Patrocini, Mare de Déu del Carme i Joan de Palà amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cardona, la Fundació SHE i el Centre Excursionista de Cardona. Es recomana portar aigua abundant, alguna cosa saludable per menjar, gorra i calçat adequat


Tornar a: Març, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat