Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2012
  5. La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona celebra 25 anys d’història
Anar a l'inici de la pàgina

La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona celebra 25 anys d’història

Dijous, 15 de Març de 2012 Representants de la UBIC amb els mmebres de la corporació municipal

La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona va commemorar ahir, en un acte celebrat al saló de sessions de l’Ajuntament de Cardona, el 25è aniversari de la fundació de l’entitat.

L’acte va reunir un gran nombre de persones vinculades al teixit comercial de la vila que van omplir a vessar el saló de sessions de l’Ajuntament per homenatjar els fundadors i presidents de l’entitat i a les persones que en aquests 25 anys han format part de la UBIC de Cardona. Durant l’acte es va obsequiar amb una placa commemorativa als 7 expresidents i a l’actual presidenta de la UBIC i es va obsequiar amb un regal a les persones que van fundar l’entitat ara fa 25 anys.

L’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va presidir l’acte en el qual hi van assistir també els regidors de la corporació municipal, el Director General de Comerç, Josep Maria Recasens, Bàrbara Minoves, Directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d’Empresa i Ocupació i Emiliano Maroto, Secretari General de l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya.

Una entitat dinàmica al servei de l'economia local
L’acte el va obrir l’Alcalde de Cardona agraint en primer lloc la tasca desenvolupada per la UBIC durant els seus 25 anys d’història. L’alcalde cardoní va animar als representants de la UBIC a mantenir viu el dinamisme de l’entitat i, a més, va posar de manifest, davant els responsables de comerç de la Generalitat, la preocupació del sector comercial de proximitat davant el fort desenvolupament de les grans superfícies comercials.

Acte seguit va prendre la paraula l’actual presidenta de la UBIC, M.Àngels Simón, va fer un breu repàs històric als 25 anys de trajectòria de l’associació destacant el paper de les persones que van portar la iniciativa i va fundar l’associació l’any 1987. Per la seva banda, la Directora dels Serveis territorials de la Catalunya central va explicar les actuacions dutes a terme els darrers anys per la Generalitat en matèria de promoció del comerç local, mentre que el Director General de Comerç va apuntar que els 25 anys d’història de la UBIC demostren la feina ben feta de l’entitat. En acabar es va oferir un petit refrigeri als assistents amb un pastís commemoratiu dels 25 anys de la UBIC.


Tornar a: Març, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat