Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2012
  5. L’Ajuntament i els Mossos d’Esquadra organitze...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament i els Mossos d’Esquadra organitzen una xerrada sobre seguretat per a comerciants

Dimarts, 13 de Març de 2012 Xerrada sobre seguretat en el comerç


L’Ajuntament de Cardona i els Mossos d’Esquadra van organitzar ahir a la tarda una jornada sobre seguretat adreçada als responsables i treballadors de comerços de la vila. Durant la xerrada, que es va fer a la sala de formació de l’Ajuntament, els Mossos van exposar les principals recomanacions a seguir en matèria de seguretat i van donar consells sobre com reduir els riscos de patir algun tipus de delicte.

Els Mossos van fer, també, molt d’èmfasis en què la col•laboració ciutadana és imprescindible per al coneixement dels delictes i per evitar-ne de posteriors, i van fer un repàs sobre els furts i delictes tipificats més freqüents que és donen en municipis similars al nostre. La jornada es va organitzar per tal de millorar la prevenció en seguretat ja que darrerament els robatoris han augmentat degut a la conjuntura econòmica actual.

El regidor de seguretat i comerç, Josep Tristany, va explicar que amb aquesta xerrada l’Ajuntament volia posar a l’abast del comerç de Cardona la màxima informació sobre com actuar en matèria de seguretat i, a més, va demanar la col.laboració del sector amb els Mossos d’Esquadra.


Tornar a: Març, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat