Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2012
  5. L’Ajuntament de Cardona ja té a punt la program...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona ja té a punt la programació dels nous tallers culturals

Divendres, 9 de Març de 2012 el taller

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cardona ja té definit el programa d’activitats que s’oferiran al segon bloc del taller de cultura que començarà el proper 9 d’abril.

La nova oferta d’activitats inclou 9 tallers relacionats amb la cuina, l’artesania, la història, la fotografia o la dansa i es realitzaran cada setmana durant els propers mesos d’abril, maig i juny. El preu de les inscripcions va dels 5 als 60 euros, a excepció del curset de Socorrisme que està regulat segons les normatives vigents de Creu Roja Espanyola i permet obtenir el carnet de socorrista d’Assistència Sanitària Inmediata II

A més d’un curs de “Cuina per a sorprendre”, es realitzarà un curs d’història local amb el títol “Cardona, més de mil anys d’història!”, un curs de dansa creativa, un d’iniciació a les sardanes i un altre de perfeccionament. L’oferta es complementa amb els tallers d’elaboració de sabons naturals i d’artesania en cuir, i els cursos de fotografia i socorrisme.

El període d’inscripcions començarà dilluns vinent 12 de març i s’allargarà fins el dimarts 3 d’abril. Les inscripcions s’han de fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. A més d’omplir la butlleta d’inscripció caldrà fer efectiu el preu segons el curs. Les places són limitades i varien en funció de cada curs.

La programació del segon bloc d’activitats “el taller” respon a la voluntat de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de seguir ampliant l’oferta cultural i de lleure del municipi després de l’èxit de participació obtingut amb la primera edició del projecte.

Descarregaureu-vos el díptic clicant aquí.


Tornar a: Març, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat