Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2012
  5. Cardona acull una nova marató de donació de sang
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull una nova marató de donació de sang

Dimarts, 6 de Març de 2012 Jornada donació de sang

Cardona acollirà aquest diumenge, 11 de març, una nova jornada de donació de sang amb l’objectiu de recollir el major nombre de donacions possible i sensibilitzar la població sobre la importància de donar sang.

La jornada la impulsen el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament de Cardona, amb la col.laboració de l’associació de donants de Sang del Bages, Creu Roja de Cardona, Cafès Gener, Regió 7 i Canal Taronja i començarà a les 10 del matí al pavelló municipal d’esports. Les persones que ho vulguin podran donar sang durant tot el matí i fins a les 3 del migdia moment en què s’acabarà la Marató. Per participar a com a donant només cal ser major d’edat, pesar més de 50 quilos i no cal anar en dejú, segons han explicat els responsables de la jornada.

Els organitzadors de la Marató esperen atraure el màxim nombre de donants al pavelló i per això la jornada estarà farcida d’activitats per a totes les edats. A les 11 del matí hi haurà una ballada de gegants i a les 12 hi haurà les actuacions de diversos grups d’alumnes de l’escola de Música Musicant. Durant tot el matí se servirà xocolata desfeta i se sortejaran diversos regals i premis. A més, durant les hores que duri l’esdeveniment hi haurà un servei gratuït de guarderia i ludoteca per als més petits.

L’alcalde Ferran Estruch, que assistirà a la jornada a les 12 del migdia, ha destacat la importància d'aquest tipus de jornades i confia que la iniciativa rebi el suport i la solidaritat de la gent de Cardona.


Tornar a: Març, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat