Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2012
  5. Cardona posa en marxa un nou servei per afavorir l...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona posa en marxa un nou servei per afavorir la reinserció laboral d’aturats

Dilluns, 5 de Març de 2012 Servei local d'ocupació

L’Ajuntament de Cardona organitzarà sessions formatives encaminades a millorar les tècniques de recerca de feina amb l’objectiu de promoure la reinserció laboral de persones que es troben en situació d’atur. La primera sessió es realitzarà el proper dimecres 21 de març de 17:15 a 19 hores a l’aula d’informàtica de l’escola Mare de Déu del Patrocini.

Amb aquesta iniciativa, es vol donar resposta a la forta demanda d’usuaris que actualment registra el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament cardoní. La formació es realitzarà per mitjà de sessions grupals en les quals els usuaris podran millorar les seves competències i habilitats a l’hora de buscar feina.

Al llarg de les successives sessions es posarà a l’abast dels usuaris la informació, els recursos i les eines necessaris per facilitar les possibilitats d’inserció laboral i es tractaran temes com l’elaboració personalitzada del currículum vitae, les cartes de presentació, l’autocandidatura o la inscripció a xarxes de recerca de feina com XALOC, Feina Activa, o altres portals de treball. Les sessions es faran en grups d’entre 6 i 18 persones i seran dirigides per la insertora laboral municipal. Està previst que es realitzin quinzenalment i que tinguin una durada de 2 hores.

Per a més informació i per inscriure’s al servei, que té un màxim de 20 places disponibles, cal adreçar-se personalment al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de dilluns a dijous de 10h a 13h.


Tornar a: Març, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat