Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2010
  5. L’Ajuntament inicia el projecte de construcció...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament inicia el projecte de construcció del vial-balconada de la Vall Salina

Dilluns, 22 de Març de 2010 Imtage de la nova vorera de la Vall Salina

Cardona construirà enguany el nou passeig peatonal de la Vall Salina que permetrà convertir l’actual carretera de la Mina en un passeig urbà destinat a l’ús exclusiu dels vianants.

El projecte, consistent en la instal.lació al llarg de la Carretera de la Mina d’una nova passarel·la per a peatons, permetrà connectar el nucli antic de la vila amb el parc Cultural de la Muntanya de Sal i convertirà aquest espai en una nova zona d’esbarjo i passeig de la ciutat.

L’actuació forma part del projecte de remodelació del vial-balconada de la Vall Salina que l’Ajuntament va encarregar a l’equip d’arquitectes Batlle i Roig, guanyadors del concurs d’idees per la reforma de la façana sud de Cardona. D’aquesta manera, l’Ajuntament posa la primera pedra del projecte que ha de concloure amb la total renovació de la façana sud de Cardona.

Les obres, que començaran aquesta primavera, consistiran en la construcció d’una nova vorera d’1,4 metres d’amplada que discorrerà paral·lela a l’actual carretera de la Mina. La superfície de la vorera serà de fusta tractada i es col.locarà una barana de seguretat de ferro. Les obres tenen un termini d’execució de tres mesos i un pressupost de 417.458 euros que es finançaran íntegrament a través del Fons Estatal per a l’Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL).

Amb aquest projecte l’Ajuntament completa les actuacions incloses dins el FEOSL després que recentment aprovés el projecte d’enllumenat, arbrat i mobiliari urbà del passeig Mossèn Joan Riba.


Tornar a: Març, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat