Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2010
  5. S’activa el Pla de Protecció Civil per la nevada
Anar a l'inici de la pàgina

S’activa el Pla de Protecció Civil per la nevada

Dilluns, 8 de Març de 2010 Cardona nevada

Des de primera hora del matí l’Ajuntament de Cardona ha activat el Pla de Protecció Civil per la intensa nevada que està afectant pràcticament a tota Catalunya.

La Policia Local, la brigada municipal i els voluntaris de Protecció Civil treballen per retirar la neu de la via pública i mantenir oberts els accessos a equipaments i edificis de serveis. Igualment s’estan coordinant els serveis municipals per realitzar les tasques de control i seguretat ciutadana.

L’Ajuntament demana a la població que prengui les màximes precaucions per tal d’evitar riscos i que s’abstingui de sortir al carrer si no és estrictament necessari. Així mateix, es demana la col.laboració ciutadana, sempre que sigui possible, en la neteja de la neu a les voreres de davant de les cases, tal i com fixa l’ordenança municipal reguladora de la via pública.

Per altra banda, l’Ajuntament ha anunciat que, com a conseqüència del mal temps, se suspèn l’acte de commemoració del Dia Internacional de la Dona previst per avui a les 8 del vespre. La conferència programada se celebrarà més endavant en un dia i hora que ja s'anunciarà properament.


Tornar a: Març, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat