Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2010
  5. Arriba a Cardona una nova Marató de Donació de Sang
Anar a l'inici de la pàgina

Arriba a Cardona una nova Marató de Donació de Sang

Divendres, 5 de Març de 2010 Marató de Sang

El proper dissabte dia 13 de març Cardona acollirà una nova Marató de Donació de sang, la segona d’aquestes característiques que s’organitza a la vila.

L’objectiu de la Marató, que impulsen el Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Cardona, Creu Roja de Cardona, el Casal de la Gent Gran de Cardona, i l’Associació de Donants de Sang del Bages és el de sensibilitzar la població sobre la necessitat de donar sang de manera habitual, captar nous i noves donants i aconseguir el major nombre de donacions possible.

Per participar a com a donant només cal ser major d’edat, pesar com a mínim 50 quilos i no cal anar en dejú, segons han explicat els responsables del Banc de Sang i Teixits.

La Marató tindrà lloc al Casal de la Gent Gran de Cardona des de les 10 del matí fins a les 3 del migdia i de les 5 a les 9 del vespre del dissabte dia 13 de març. Els organitzadors esperen atraure el màxim nombre de persones a la Marató i per aquest motiu han programat un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada i per a totes les edats.


Una jornada festiva
A Cardona, diverses entitats cíviques i establiments de la vila col·laboraran en l’organització de la Marató. A més de jocs, premis i regals, durant les hores que duri l’esdeveniment hi haurà un servei gratuït de guarderia i ludoteca per als més petits a càrrec de l’Agrupament Escolta Hug Folc.

També s’organitzaran tallers infantils, ballades de gegants i espectacles musicals amb el grups Vas-Tukada i l’Escola Municipal de Música. A més, durant tot el dia se sortejaran obsequis, vals de descompte per a diferents establiments de Cardona i entrades per al Parc Cultural de la Muntanya de Sal i les persones que donin sang tindran un tiquet gratuït per al pàrquing de Cal Badia.

Els organitzadors esperen que els veïns i veïnes de Cardona s’aboquin a la Marató i confien que la iniciativa rebi el suport i la solidaritat de la gent de Cardona.

Per consultar el programa d’actes clica aquí.

Per a més informació consulta al Facebook: Marató de Cardona.


Tornar a: Març, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat