Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2009
  5. Presenten la pàgina web sobre la Guerra de Successió: www.cardona1714.cat
Anar a l'inici de la pàgina

Presenten la pàgina web sobre la Guerra de Successió: www.cardona1714.cat

Dilluns, 9 de Març de 2009 Portada web

L’Ajuntament de Cardona presentarà aquest dijous dia 12 de març la pàgina web www.cardona1714.cat, que s’ha desenvolupat amb l’objectiu d’oferir -a través de la xarxa d’internet- un nou recurs per informatiu i documental sobre la Guerra de Successió. L’acte, que serà presidit per l’Alcalde de Cardona, Josep M. Sala i Esteban començarà a les 8 del vespre a la sala de formació de l’Ajuntament i està obert a tot el públic.

A més de mostrar el disseny i els continguts la web, la jornada es completarà amb una conferència que sota el títol “Els germans Desvalls i Cardona: la resistència a la Catalunya interior l’any 1714” pronunciarà l’historiador navarclí Francesc Serra.

La web “Cardona 1714, la fortalesa inexpugnable” permet aprofundir en el coneixement, la valoració i la difusió del patrimoni històric i monumental català i cardoní vinculat a l’època moderna i a la fita històrica de la Guerra de Successió. A més, hi destaca especialment el protagonisme del Castell de Cardona el qual s’ha convertit en un dels principals símbols de la història de Catalunya ja que aquesta fortalesa va ser el darrer baluard de la resistència catalana durant la Guerra de Successió.

Amb aquesta iniciativa, Cardona s’afegeix a la commemoració nacional del tres-cents aniversari de la fita del 1714 que coordina la Comissió Catalunya 2014.


Tornar a: Març, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat