Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2019
  5. L’Ajuntament de Cardona inicia dos cursos d’in...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona inicia dos cursos d’iniciació i perfeccionament informàtic

Dijous, 30 de Maig de 2019

L’Ajuntament de Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, organitza dos cursos d’iniciació i perfeccionament informàtic per a persones que es troben en situació d’atur. Un dels dos cursos ja s’ha iniciat, el passat 29 de maig, i té una durada de 20 hores, mentre que l’altre curs està previst que es realitzi a partir del mes d’octubre d’enguany.
Aquestes formacions tenen l’objectiu de capacitar els alumnes perquè puguin ser autònoms en la utilització de l’ordinador de manera bàsica. La metodologia és explicativa amb la finalitat de facilitar l’assimilació de continguts, si bé es proposen diferents activitats i exercicis pràctics orientats a assolir objectius d’aprenentatge concrets amb un ordinador a la seva disposició. Els cursos estan pensant per un màxim de 10 persones, per tal que els alumnes puguin aprendre d’una manera més eficient.
Per més informació sobre el pròxim curs que s’organitzarà a la tardor del 2019, podeu enviar un correu electrònic indicant el vostre nom, DNI i telèfon a l’adreça serveiconnectem@adlsolcar.cat.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris.


Tornar a: Maig, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat