Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2019
  5. Finalitza la “Setmana de l’Ocupació”, organ...
Anar a l'inici de la pàgina

Finalitza la “Setmana de l’Ocupació”, organitzada per l’Agència de Desenvolupament Local

Dimarts, 14 de Maig de 2019

La setmana passada es va realitzar la segona Setmana de l’Ocupació a Solsona i Cardona, una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament Local per apropar l’alumnat de secundària a les empreses del territori i les seves oportunitats professionals de futur. Concretament, hi ha participat els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta de Solsona, l’Escola Arrels Secundària de Solsona, l’Institut Sant Ramón de Cardona i l’Escola Vedruna de Cardona.

Una de les activitats és l’exposició “Made in SolCar”, ja realitzada l’any passat, que es pot visitar fins a final de mes al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató de Solsona. S’hi presenten una trentena d’empreses del Solsonès i Cardona i el seu producte a través d’anècdotes curioses i les professions més destacades que s’hi vinculen. Tot i que s’hi organitzen visites escolars prèviament concertades, també és oberta al conjunt de la ciutadania en l’horari de la biblioteca. A partir del mes de juny, l’exposició es portarà a les escoles de Cardona fins a final de curs.

Polígon La Cort de Cardona

El dimecres i dijous passat, els nois i noies van ser reptats a participar en un joc de pistes als polígons industrials; els alumnes de Solsona als P.I. Ametllers i Pronisa a Solsona, i els alumnes de Cardona igualment al P.I. de La Cort a Cardona. Mitjançant preguntes i endevinalles han hagut de descobrir les empreses, productes i serveis que s’hi amaguen.

Igualment, a Cardona, els alumnes van realitzar la visita a dues a 2 empreses: Vidmar i Aira Robotics, en acabar el joc de pistes.

La Setmana de l’Ocupació, organitzada per segon any, és una iniciativa que es duu a terme amb la col·laboració del teixit empresarial i és subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local i treball als barris. Va néixer l’any passat d’una inquietud sorgida en el si de la taula d’empresa de l’òrgan participatiu Solsona Co.


Tornar a: Maig, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat