Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2015
  5. El Conseller d'Agricultura inaugura el nou obrador...
Anar a l'inici de la pàgina

El Conseller d'Agricultura inaugura el nou obrador d'Agro-Migjorn i visita l'empresa Semen Cardona

Divendres, 29 de Maig de 2015 visitaconsellermaig15w

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha estat aquest matí a les poblacions de Cardona i Navàs per visitar l'empresa Semen Cardona i per inaugurar el nou obrador d'Agro-Migjorn al municipi de Navàs.

Durant la visita, el conseller ha estat acompanyat dels alcaldes en funcions de Cardona i Navàs, Ferran Estruch i Jaume Casals, respectivament, així com de la gerent de Semen Cardona i Agro-Migjorn, Maria Àngels Rial. A l'acte, hi han assistit també l'alcalde en funcions de Súria, Josep Maria Canudas i Joan Vinyes, vicepresident tercer en funcions del Consell Comarcal del Bages.

La visita ha servit per inaugurar les instal.lacions del nou obrador d'Agro-Migjorn, que produeix oli d'oliva de la varietat corbella. L'empresa aposta per la qualitat del seu producte mitjançant agricultura ecològica i està recuperant aquesta varietat d'oliva pròpia de la zona. Prèviament, les autoritats han visitat Semen Cardona per conèixer el funcionament i els productes que es produeixen en aquesta empresa dedicada a la producció i comercialització de semen porcí

Han acompanyat al conseller Pelegrí, el conseller delegat executiu de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA) i director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), ambdós organismes del Departament, Jordi Bort, i del director general de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), també del DAAM, Josep Maria Monfort, així com de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona i a la Catalunya Central, Neus Ferrete.


Tornar a: Maig, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat