Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2015
  5. La Coromina estrena un nou mercat mensual
Anar a l'inici de la pàgina

La Coromina estrena un nou mercat mensual

Dijous, 28 de Maig de 2015 mercat gat maigw

L'Associació de Veïns de la Coromina impulsa el Mercat del Gat amb articles de segona mà, artesanals i productes de Cardona.

La Coromina estrenarà aquest dissabte, 30 de maig, la primera edició del Mercat del Gat, un mercat de productes artesanals i de proximitat, d'objectes de segona mà i d'articles d'ocasió impulsat per l'Associació de Veïns de la Coromina.

El Mercat del Gat se celebrarà cada darrer dissabte de mes al nucli antic de la Coromina de les 9 del matí a 2/4 de dues del migdia. Els seus impulsors esperen que la iniciativa atregui l'interès dels veïns i afavoreixi l'activitat comercial a la Coromina. En aquest sentit, no descarten que el mercat pugui créixer en nombre de parades i serveis si aconsegueix consolidar-se a nivell de públic. Per sol.licitar una parada al Mercat del Gat cal trucar al telèfon: 654540417

Nova edició del Mercat de la Salut
Per altra banda, aquest diumenge 31 de maig, la plaça de la Fira acollirà una nova cita del Mercat de la Salut. De les 10 a les 2 del migdia s'instal.larà davant el cinema Calín la carpa del Mercat de la Salut que en aquesta ocasió comptarà amb un punt d'informació del CAP de Cardona. Els professionals del CAP donaran consells de salut i faran controls de tensió arterial. També es farà una demostració del funcionament del DEA a càrrec dels tècnics de Creu Roja de Cardona.

El Mercat de la Salut se celebra cada darrer diumenge de mes amb l'objectiu de promocionar els hàbits de vida saludables i donar a conèixer els productes i serveis de proximitat de Cardona. Es tracta d'una nova activitat del Programa Healthy Communities, que s'emmarca en el projecte Cardona Integral que impulsen la Fundació SHE i l’Ajuntament de Cardona.


Tornar a: Maig, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat