Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2015
  5. S'obre una nova convocatòria per ser Aliguer de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

S'obre una nova convocatòria per ser Aliguer de Cardona

Divendres, 15 de Maig de 2015 aligaballadors15w

El Consell de l'Àliga de Cardona ha obert una nova convocatòria per incorporar un nou ballador i portador dels Aliguers de Cardona. Les inscripcions es poden fer des d'avui a l'Ajuntament de Cardona i fins el proper 30 de juny.

Poden inscriure's a la convocatòria tant homes com dones i els requisits per apuntar-s'hi són: ser major d'edat i estar empadronat a Cardona. Les persones que es vulguin apuntar ho han de fer a l’Ajuntament de Cardona en horari d’atenció al públic, de les 9 hores a les 14 hores o bé enviant un correu a comunicacio@cardona.cat, indicant -en tots 2 casos- el nom i cognoms del sol·licitant, l'edat, el telèfon i el correu electrònic.

Un cop completada la llista de candidats es farà la selecció dels candidats en funció de criteris d'aptitud física i artística segons marca el protocol dels Aliguers de Cardona. L'elecció final serà valorada pels Aliguers de Cardona i ratificada pel Consell de l'Àliga. El candidat escollit haurà d'aprendre el ball de l'Àliga i el seu protocol per fer de ballador o d'acompanyant de la figura.


Tornar a: Maig, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat