Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2013
  5. Cardona acull una delegació d'estudiants europeus del projecte educatiu Comenius
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull una delegació d'estudiants europeus del projecte educatiu Comenius

Dimecres, 29 de Maig de 2013 Comenius

Una cinquantena de joves estudiants europeus faran estada a Cardona des d'avui i fins el proper dimecres per participar en la cloenda del projecte europeu escolar "Moving for quality of life”, que ha coordinat l'escola Mare de Déu del Carme de Cardona.

Durant aquesta setmana, els alumnes provinents de 3 escoles de Suècia, Polònia i Alemanya tindran l’oportunitat de conèixer la vila cardonina, la llengua catalana i la història del país gràcies a aquest projecte d'intercanvi. L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch donarà divendres al vespre la benvinguda als estudiants i els convidarà a participar als actes de la Fira Medieval/Festa de la Sal, que se celebra aquest cap de setmana a la vila ducal.

Durant la seva estada a Cardona els alumnes participaran en diverses activitats esportives i lúdiques amb l'objectiu de proporcionar una experiència d’immersió lingüística en un país estranger, fomentar la seva motivació i contribuir al seu creixement emocional i creatiu. La iniciativa ha estat possible gràcies a la participació del l'Escola Mare de Déu del Carme en els projectes europeus d'educació Comenius, pensats per afavorir l'intercanvi d'alumnes europeus.


Tornar a: Maig, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat