Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2013
  5. Cardona se suma a la celebració de la Setmana del...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona se suma a la celebració de la Setmana dels Geoparcs europeus que se celebra entre el 23 de maig i el 8 de juny

Dijous, 16 de Maig de 2013 Setmana Geoparcs

El Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona participarà enguany en les activitats programades durant la Setmana dels Geoparcs europeus que es realitza simultàniament a tota Europa amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni geològic del continent.

Cardona se sumarà aquesta activitat a través del Geoparc de la Catalunya Central que s'ha encarregat d'organitzar el programa d'activitats a la Catalunya Central. D'aquesta manera, durant la Setmana dels Geoparcs, del 23 de maig al 8 de juny, el Parc Cultural de la Muntanya de Sal oferirà un 25% de descompte en la compra de les entrades presentant el fulletó o el programa de la setmana.

Podeu descarregar-vos el material clicant aquí.
PROGRAMA
TRÍPTIC

La Setmana dels Geoparcs Europeus va nèixer amb la voluntat de convidar als ciutadans a descobrir el patrimoni geològic mitjançant diverses activitats i aplega tots els geoparcs d'Europa. El Consell Comarcal del Bages, juntament amb els municipis i les entitats implicades en el projecte (Súria, Moià, Cardona, Sallent i Collbató, els Parcs Naturals de Montserrat i Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i la UPC de Manresa) esperen que la iniciativa contribueixi a donar a conèixer els recursos geològics de la Catalunya central


Tornar a: Maig, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat