Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2013
  5. Cardona es prepara per l'arribada de la Fira Medieval/Festa de la Sal 2013
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona es prepara per l'arribada de la Fira Medieval/Festa de la Sal 2013

Dijous, 9 de Maig de 2013 Fira Medieval 2013

Cardona ha presentat aquesta setmana el cartell de la nova edició de la Fira Medieval/Festa de la Sal, que se celebrarà els propers dies 1 i 2 de juny a la vila ducal.

Enguany la Fira concentrarà la seva oferta d'activitats el diumenge amb les parades de productes artesanals, la mostra d'oficis antics, els espectacles medieval i les visites als punts d'interès turístic de la població. A més, entre les novetats d'enguany destaca la creació d'un espai infantil a la carpa de la plaça de la Fira que durant tot el diumenge acollirà activitats, jocs i tallers per als més petits.

La Fira Medieval 2013 començarà dissabte a la tarda amb la popular arribada del Senyor i la Minyona de Cardona, el sopar medieval a la plaça de la Fira i l'espectacle de foc de les Bruixes de Cardona. El grup Ebri Knight tancarà la jornada de dissabte amb un concert a la plaça de la Fira.

El programa definitiu de la Fira Medieval/Festa de la Sal 2013 es presentarà durant els propers dies. Cliqueu aquí per veure el cartell de la Fira Medieval/Festa de la Sal 2013.


Tornar a: Maig, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat