Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2011
  5. Cardona acull una nova edició del lliurament dels...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull una nova edició del lliurament dels Premis Bages Juvenils de Literatura

Dimecres, 25 de Maig de 2011 Col.legiata de Sant Vicenç

El castell de Cardona serà un any més l’escenari de la festa de lliurament dels vint-i-vuitens Premis Bages Juvenils de literatura i els vuitens premis Vila de Cardona de Narrativa Historicollegendària que organitzen Òmnium Cultural del Bages i l’Ajuntament de Cardona.

L’acte és obert a tothom i se celebrarà aquest divendres, 27 de maig, a les vuit del vespre a la Col•legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona. Els Premis Bages Juvenils de Literatura i el Premis Vila de Cardona de Narrativa Historicollegendària estan dotats per la Fundació Caixa Manresa i l’Ajuntament de Cardona. Enguany s’han presentat a concurs més d’un centenar de treballs en les modalitats de poesia, narració curta i narrativa historicollegendària.

Durant l’acte es presentarà també la publicació del recull dels treballs seleccionats en la convocatòria d’enguany que s’ha editat amb el suport de Zenobita Edicions, Llibres Parcir i el Consell Comarcal del Bages. La festa d’entrega dels premis comptarà amb l’actuació del quartet de jazz manresà Índigo.


Tornar a: Maig, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat