Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2011
  5. Cardona acull aquest dissabte la primera Trobada d...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull aquest dissabte la primera Trobada d’acordió diatònic de la vila

Dimecres, 11 de Maig de 2011 Ia Trobada d'Acordió Diatònic de Cardona

Cardona organitzarà aquest dissabte 14 de maig la primera Trobada d’acordió diatònic que se celebra a la vila i en la qual hi participaran 7 formacions musicals i diversos músics especialistes en aquest instrument. La Trobada està organitzada per l’Escola Municipal de Música Musicant i l’Ajuntament de Cardona i portarà a la vila una trentena d’acordionistes.

La primera Trobada d’Acordió Diatònic de Cardona comptarà amb diversos tallers de descoberta de repertori musical i finalitzarà amb un concert que tindrà entre d’altres atractius l’actuació del reconegut acordionista sabadellenc Carles Belda.

Tallers musicals i concerts a la vila
A partir de les 11 del matí els músics inscrits en la jornada assistiran als diversos tallers musicals que s’impartiran a les aules de l’escola municipal de música. Ja a la tarda, a partir de les 4, la Fira de Dalt acollirà un concert en el que actuaran els acordionistes participants a la Trobada. El concert és gratuït i comptarà amb les actuacions dels Acordionistes Diatònics de Sabadell, els Acordionistes del Centre Comarcal Lleidatà, l’Afind Deutsch, l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, el Casal de Viladordis i l’Escola Municipal de Música de Cardona Musicant.

Durant el concert s’interpretaran diverses peces musicals que els músics hauran assajat en els tallers del matí. D’entre les composicions que es podran escoltar destaca el Ball de Cascavells de Cardona que interpretaran tots els acordionistes participants a la Trobada. El Ball de Cascavells de Cardona és una de les peces més destacades del patrimoni musical de la vila i acompanya, durant la celebració de Pasqua, les tradicionals Caramelles de la vila. Per la seva banda, l’acordionista Carles Belda serà l’encarregat de donar el tret de sortida al concert amb un repertori musical que inclou diverses cançons tradicionals catalanes.


Tornar a: Maig, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat