Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2010
  5. El servei de piscina coberta de Cardona tanca la s...
Anar a l'inici de la pàgina

El servei de piscina coberta de Cardona tanca la seva primera temporada de funcionament amb un èxit total de participació

Dilluns, 31 de Maig de 2010 Imatge de la piscina coberta

El servei de piscina coberta, que el passat mes de gener van posar en marxa l’Ajuntament de Cardona i el Vilar Rural, tancarà avui 31 de maig la seva primera temporada de funcionament.

Durant els 5 mesos en què ha estat oberta, la piscina coberta ha registrat una important afluència d’usuaris, a més s’han contractat un centenar d’abonaments mensuals i s’han omplert les classes de cursets i “aiguagym” que s’oferien des de l’Ajuntament. Els responsables del servei han destacat l’alt nombre d’usuaris que n’han fet ús i l’èxit que ha tingut la iniciativa entre els veïns de Cardona.

La posada en marxa d’aquest servei és fruit del conveni de col.laboració signat entre el consistori cardoní i el grup Serhs –propietari del Vilar Rural de Cardona- que ha permès a l’Ajuntament disposar de les instal.lacions de la piscina coberta del complex hoteler. Tal i com fixava el conveni el servei s’atura el mes de juny coincidint amb la temporada d’estiu i la posada en marxa de les piscines municipals de Cardona. Tanmateix les dues parts han avançat la seva voluntat de reobrir la piscina coberta la propera tardor.

Els responsables del servei han valorat molt positivament l’experiència de col.laboració entre els sectors públic i privat del municipi que ha permès oferir un nou servei d’oci i de salut als ciutadans de Cardona.


Tornar a: Maig, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat