Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2010
  5. L’Ajuntament reclama a la Generalitat que garant...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament reclama a la Generalitat que garanteixi el senyal de TDT al municipi

Dimecres, 26 de Maig de 2010 Proves TDT

L’Ajuntament de Cardona ha instat a la Generalitat a millorar el senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT) del municipi i solucionar les deficiències de recepció que s’han registrat en les últimes setmanes.

La reclamació del consistori arriba després que la Generalitat donés per finalitzat el procés de desplegament de la TDT i la consegüent apagada del sistema analògic de televisió. Tanmateix, aquest transició ha fet que en alguns punts de Cardona no es rebi correctament el senyal d’alguns dels canals de TDT.

Per aquest motiu el consistori ha adreçat dues cartes al Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat -ens encarregat de dur a terme el desplegament de la TDT a tot el territori- on exposava les incidències registrades a Cardona. Els problemes afecten sobretot al senyal que prové del repetidor de Montserrat degut a la gran distància de separació amb Cardona. A més, també s’han detectat alguns problemes amb el senyal que envia el repetidor de la torre del Remei. Això ha fet que diversos veïns tinguin problemes per veure tots els canals de televisió correctament.

Després de les reclamacions presentades per l’Ajuntament, la Generalitat ha optat per estudiar el cas i ha encarregat un estudi de cobertura de la TDT al municipi. Fa uns dies tècnics de la Generalitat van ser a Cardona per esbrinar les causes que impedeixen la correcta recepció de la televisió i buscar-hi solucions. L’Ajuntament de Cardona confia que la Generalitat solventi el problema atès que es tracta d’un servei que depèn exclusivament de l’administració autonòmica. El consistori agraeix també la col.laboració dels veïns, la qual ha permès conèixer i establir el tipus d’incidències que afecten el correcte funcionament de la TDT a la vila.


Tornar a: Maig, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat