Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2010
  5. Reordenen el trànsit al començament de l’Avinguda Pau Casals
Anar a l'inici de la pàgina

Reordenen el trànsit al començament de l’Avinguda Pau Casals

Dijous, 20 de Maig de 2010 Avinguda Pau Casals

L’Ajuntament de Cardona suprimirà el doble sentit de circulació en el tram inicial de l’Avinguda Pau Casals, entre la carretera del Miracle i el carrer d’accés al pàrquing de Cal Badia.

Aquesta mesura, que des de feia temps ja es posava en pràctica els diumenges de mercat, començarà a aplicar-se de manera estable a partir del proper dissabte 29 de maig.

A més de millorar la circulació de la zona, l’actuació servirà per augmentar l’espai destinat a l’aparcament de vehicles. Així, a la banda dreta, en sentit pujada, del tram de carrer afectat s’hi habilitaran fins a 10 noves places d’estacionament .

Amb la nova ordenació del trànsit el tram afectat de l’Avinguda Pau Casals serà únicament de pujada. Per tant, els vehicles que baixin de l’avinguda de la Pietat hauran de desviar-se obligatòriament pel carrer d’accés al pàrquing de Cal Badia. L’actuació millorarà la circulació de vehicles en aquest àmbit de la ciutat i complementa l’obertura, ara fa dos mesos, del carrer Pasqual Madoz, una via que ha contribuït a esponjar el trànsit d'aquesta part de la ciutat.

En els propers dies els operaris instal.laran la nova senyalització de la zona. A més a més, s’ha aprofitat per senyalitzar el carrer Pasqual Madoz on s’han habilitat fins a 26 noves places d’aparcament. Per altra banda, l’Ajuntament recorda la prohibició d’estacionar vehicles al llarg del carrer d’accés al pàrquing de Cal Badia.

Podeu veure la nova ordenació clicant aquí.


Tornar a: Maig, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat