Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Maig, 2010
  5. La Biblioteca Municipal Marc de Cardona acull l’...
Anar a l'inici de la pàgina

La Biblioteca Municipal Marc de Cardona acull l’exposició “Ciència Ficció: una mirada al futur”

Dilluns, 17 de Maig de 2010 Cartell exposició

La literatura de ciència ficció serà la protagonista de la nova exposició que acollirà la Biblioteca Municipal Marc de Cardona entre el 19 de maig i el 16 de juny. Sota el títol “Ciència Ficció: una mirada al futur” la mostra repassa algunes de les obres cabdals de la narrativa de ciència ficció i explica les claus que defineixen aquest popular gènere literari.

L’exposició és gratuïta i es podrà visitar a la biblioteca municipal els dilluns, els dimarts, els dimecres, els dijous i els divendres de 16 a 20:30 hores, els dimecres de 10 a 14 hores i els dissabtes de 10 a 13:30 hores.

Amb aquesta exposició l’Ajuntament de Cardona i la biblioteca municipal apropen als lectors alguns dels escriptors més importants d’aquest aquest gènere narratiu com Isaac Asimov, George Orwell o Arthur C. Clarke. Produïda per l’Obra Social de Caixa Sabadell i la Diputació de Barcelona, la mostra està comissariada per Miquel Barceló, catedràtic i professor de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L’exposició consta de 20 plafons en els quals s’explica la història i l’evolució d’un gènere narratiu que ha influït no només en la literatura sinó també en el cinema, la televisió i el còmic.


Tornar a: Maig, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat