Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2019
  5. L'accés a la piscina municipal de Cardona serà g...
Anar a l'inici de la pàgina

L'accés a la piscina municipal de Cardona serà gratuït avui i divendres per l'episodi de calor

Dijous, 27 de Juny de 2019

L'Ajuntament de Cardona permet accedir a la piscina municipal de manera gratuïta durant els dies de màximes temperatures, previstos per avui i demà divendres, de l'episodi de calor que està afectant aquesta setmana arreu de Catalunya.

Accés gratuït fins a completar l’aforament de la piscina

Per tot això, la ciutadania podrà accedir a la piscina municipal des de les 11 del matí fins a les 8 de la tarda, de forma gratuïta. L’accés a les instal·lacions municipals de bany estarà limitat pel seu aforament i, per això, els usuaris i usuàries rebran un tiquet a l’entrada de la piscina que hauran de retornar en el moment que decideixin abandonar l’equipament. En total, es repartiran entrades numerades, que permetrà controlar el nombre de persones que accedeixen a la piscina.

El consistori seguirà de ben a prop l'evolució de l'onada de calor per valorar si allargar-ho més dies, i s'informarà en tot moment a la ciutadania.

Des de l'Ajuntament de Cardona es demana extremar les precaucions davant l'onada de calor i l'alt risc d'incendi que està afectant, també, el nostre municipi. Podeu llegir tots els consells i recomanacions que ha emès Protecció Civil en el següent enllaç.


Tornar a: Juny, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat