Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2017
  5. Cardona ja té guanyador del concurs de cartells de Festa Major
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona ja té guanyador del concurs de cartells de Festa Major

Dijous, 29 de Juny de 2017 cartellfm2017guanyador

Cardona ja disposa del cartell que anunciarà la festa gran de la vila que se celebrarà els dies 9, 10,11 i 12 de setembre. El cartell guanyador és obra de Sandra Sucarrats Tristany i té com a principal element gràfic el corre de bou. El jurat del concurs ha estat format per membres de la comissió de Festa Major i per professionals del disseny gràfic i la imatge de Cardona.

La tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Aida Molner va llegir el veredicte del concurs que està dotat amb un premi de 500 euros i entrades gratuïtes per a tots els actes que organitzi l’Ajuntament de Cardona des del setembre de 2017 a l’agost de 2018.

Aquest és el desè any que el cartell de la Festa Major de Cardona s’escull a través d’un concurs popular amb la voluntat que hi puguin participar totes les persones que ho desitgin. La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major de Cardona i serà també la portada del programa d’actes de les festes.

Els cartells presentats a concurs estaran exposats fins el dia 24 de juliol a la sala dels arcs dels arcs, a la planta -1 de l’Ajuntament.


Tornar a: Juny, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat