Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2017
  5. Cardona rep el premi al monument favorit de Catalu...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona rep el premi al monument favorit de Catalunya aquest diumenge amb una jornada de portes obertes

Dijous, 15 de Juny de 2017 celebraciomonumenfavorit

Aquest diumenge el castell de Cardona acollirà el lliurament del premi al monument favorit de Catalunya i per celebrar-ho s’han programat diversos actes al llarg del dia.

Durant tot el dia es farà una jornada de portes obertes a la col·legiata de Sant Vicenç i a l’Espai 1714 (Casamata), i també es podrà veure la projecció de l’audiovisual “Els Porxos Pintats de la col·legiata de Sant Vicenç de Cardona” a la zona del claustre del castell.

També s’han programat dues xerrades. A dos quarts d’onze del matí, Francesc Serra impartirà una xerrada a la Casamata sobre “El setge de Cardona” i a les 12 del migdia, Francesc Rodríguez Bernal parlarà sobre “La nissaga dels Cardona” a la col•legiata de Sant Vicenç.

Seguidament, a la 1 del migdia, es farà el lliurament del premi al monument favorit del Catalunya, a la qual hi assistirà l’alcalde, Ferran Estruch, el director de l’Agència de Patrimoni Cultural de la Generalitat, Àlex Susanna, i el director de la revista Descobrir, Joan Morales. En finalitzar hi haurà una copa de cava per als assistents.

A més, es faran dues visites guiades a les 11 h. i a les 16.30 h. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a Oficina Turisme de Cardona al telèfon 938692798 o al correu electrònic oficinaturisme@cardona.cat.


Tornar a: Juny, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat