Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2017
  5. Cardona lliura els premis del concurs fotogràfic de la Fira Medieval
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona lliura els premis del concurs fotogràfic de la Fira Medieval

Dimarts, 13 de Juny de 2017 entregapremisconcursfiramedieval17

A partir de demà dimecres es podrà visitar l’exposició de fotografies a la sala dels arcs de l’ajuntament

El passat dissabte va tenir lloc el lliurament de premis del Concurs fotogràfic “Premi Jaume Porredon” amb motiu de La Fira Medieval / Festa de la Sal de Cardona. L’acte, que es va celebrar al Teatre “Els Catòlics” , va començar amb un emotiu acte d’homenatge a Jaume Porredon i va finalitzar amb l’actuació del cantant i productor Eduard Gener i Carles Ratera.

El primer premi va ser per Antoni Chaparro, el segon per Ramon Colell i els tercers premis per Jordi Sendarrubias, Jaume Barberà i F. Xavier Serra. Els dos primers premis es van repartir 350 € en metàl·lic oferts pels “Amics de Jaume Porredon”. Els tres tercers premis es van premiar amb vals per bescanviar a Boixadera Fotografia o a Marc Ramonet fotògraf o amb un menú de cap de setmana per a dues persones a un restaurant de Cardona, ofert per l’ajuntament.

Al concurs, que enguany ha estat de temàtica lliure, hi van participar 19 fotògrafs que van presentar un total de 48 fotos. Les fotografies presentades es podran veure en una exposició a la sala dels arcs de l’ajuntament, a la planta -1, a partir del dimecres 14 i fins el 30 de juny, en horari de dimarts a divendres de 9 a 17 h, dissabtes d’11 a 13 h i de 17 a 19h i diumenges d’11 a 13h.

L’objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar la participació popular a la fira i l'afició a la fotografia. El concurs fotogràfic de la Fira Medieval compta amb la col·laboració de les empreses Marc Ramonet fotògraf i Fotografia Boixadera, el col·lectiu "Amics d'en Jaume" i l'Ajuntament de Cardona.Tornar a: Juny, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat