Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2017
  5. Taller a Cardona i Solsona sobre finances bàsiques d’un negoci detallista
Anar a l'inici de la pàgina

Taller a Cardona i Solsona sobre finances bàsiques d’un negoci detallista

Dilluns, 12 de Juny de 2017 elcafedelcomerçweb

Els propers 13 i 15 de juny, l’economista i llicenciat en Administració d’Empreses, Jordi Bacaria, impartirà un taller a Cardona i Solsona per tal de proporcionar coneixements sobre les finances bàsiques d’un negoci. L’Agència de Desenvolupament local de Solsona i Cardona organitza les dues sessions que van dirigides a comerciants i altres empresaris. Tot i que la participació és gratuïta és necessari fer inscripció prèvia.

El taller porta per títol “Com garantir la bona marxa del meu negoci?”. Entre altres aspectes, s’hi donaran les claus per entendre com assolir la rendibilitat i conèixer diferents indicadors que permeten autodiagnosticar la marxa de l’empresa. La primera sessió es durà a terme el 13 de juny al Centre Cívic de Cardona i la segona el dia 15 a la sala cultural de l’Ajuntament solsoní. L’horari serà de tres a dos quarts de cinc de la tarda i cal assistir a les dues convocatòries.

Un nou cicle per als comerços

Aquesta acció s’emmarca en el cicle de sessions pràctiques anomenades “El cafè del comerç”, que es realitzaran un cop al mes a les dues poblacions per facilitar eines per consolidar i fer créixer els negocis. Es convidarà a tots els assistents a un cafè o una infusió.

Les inscripcions al primer taller s’han de cursar per correu electrònic a rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat o bé trucant a l’Agència de Desenvolupament Local al 93 869 2287.


Tornar a: Juny, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat