Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2017
  5. L’alcalde de Cardona viatja a Suïssa per observ...
Anar a l'inici de la pàgina

L’alcalde de Cardona viatja a Suïssa per observar i analitzar bones pràctiques de gestió del territori

Dijous, 8 de Juny de 2017 visitasuissa

Una delegació d’alcaldes i representants municipals catalans, entre els quals es troba l’alcalde de Cardona Ferran Estruch, és aquesta setmana a Suïssa en una visita pedagògica organitzada pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) i la Diputació de Barcelona, amb el suport del Consolat General de Suïssa a Barcelona i del Govern federal suís. La delegació l’encapçala el vicepresident primer de la Diputació, Dionís Guiteras.

L’objectiu del viatge és poder visualitzar i estudiar sobre el terreny alguns exemples de bones pràctiques en l’àmbit de la gestió del territori i, en especial, en el disseny i la implementació de plans de transició entre zones urbanes, agrícoles, industrials i forestals.

Durant l’estada a Suïssa, la comitiva catalana visitarà exemples de bones pràctiques en matèria de gestió del territori a Ginebra, Berna i Zuric, i també veuran un exemple de cooperació transfronterera amb França a Annemasse.

A la seva arribada, van ser rebuts per Manuel Manonelles, representant del Govern de la Generalitat de Catalunya a Ginebra. Per altra banda, es van reunir també amb membres del Grup d’amistat amb Catalunya del Parlament suís.

Està previst que en el futur hi hagi una visita inversa, en què càrrecs municipals suïssos facin una visita a Catalunya per explorar un àmbit del seu interès.

La Diputació de Barcelona és una de les institucions que forma part del Patronat de Diplocat i des de fa uns anys participa en el finançament de l’entitat. Fruit d’aquesta col·laboració ha estat possible organitzar aquesta missió informativa a Suïssa.


Tornar a: Juny, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat