Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2017
  5. L’Ajuntament de Cardona programa aquest divendre...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona programa aquest divendres una xerrada sobre la reforma horària

Dijous, 1 de Juny de 2017 reformahoraria

Demà divendres, dia 2 de juny, Fabian Mohedano, diputat al Parlament de Catalunya i promotor i coordinador de la Iniciativa ciutadana independent per a la Reforma Horària, serà a Cardona per oferir una xerrada sobre la reforma horària. L’acte tindrà lloc a la sala dels arcs de l’ajuntament a les 6 de la tarda.

Mohedano oferirà una xerrada on parlarà de recuperar les dues hores de desfasament horari en relació a la resta del món, impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexibles, i recuperar el fus horari GMT en el marc d'una reordenació global europea com els reptes més importants de la reforma horària.

Es tracta d’una iniciativa ciutadana que impulsa canvis horaris perquè puguem gaudir de més llibertat en la gestió del nostre temps. Aquesta reforma creu en que sincronitzant els nostres hàbits horaris amb els de la resta del món i amb un ritme més ordenat, aconseguiríem temps al temps i, en definitiva, millorar en salut i qualitat de vida.


Tornar a: Juny, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat