Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. Cardona estrena aquest estiu nou cicle de música...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona estrena aquest estiu nou cicle de música a la Col·legiata de Sant Vicenç

Dijous, 23 de Juny de 2016 IMG_1609w

Andrea Motis & Joan Chamorro i el Quartet Mèlt seran els principals protagonistes del cicle “Sons de la Col·legiata”

L’Ajuntament de Cardona i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura presenten aquest estiu una nova proposta cultural a la Col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona. El cicle, batejat amb el nom de “Sons de la Col·legiata”, programarà durant els mesos de juliol i agost 5 concerts a la Col·legiata de Sant Vicenç del castell de cardona, un dels espais més destacats del patrimoni arquitectònic de la Catalunya central.

Andrea Motis & Joan Chamorro, Quartet Mèlt, Arianna Savall, Polifònica de Puig-reig i l’Orquestra de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, són els artistes convidats en aquesta primera edició del cicle. Els seus impulsors confien que la qualitat de les propostes i l’aposta per una programació diversa siguin un bon reclam i desperti l’interès del públic.

Aquest migdia, l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i la cap de l’àrea de monuments i jaciments de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, Marina Miquel, han presentat el cicle al saló de sessions del consistori cardoní. Estruch i Miquel s’han mostrat molt satisfets de poder comptar “amb una nova iniciativa de dinamització cultural i turística de la Col·legiata cardonina”. En aquest sentit, han explicat que la creació del cicle és un dels objectius del conveni de col·laboració que van signar fa unes setmanes les dues institucions amb la voluntat d’ampliar la promoció del Castell de Cardona i millorar-ne la seva gestió

El cicle “Sons de la Col·legiata” començarà el diumenge, dia 24 de juliol, a les 7 de la tarda, amb un concert de la Polifònica de Puig-reig. La segona cita del cicle la protagonitzaran Andrea Mottis & Joan Chamorro, el dimecres, dia 3 d’agost, a 2/4 de 8 del vespre. La tercera proposta anirà a càrrec d’Arianna Savall, el diumenge, dia 14 d’agost, a les 7 de la tarda. Els concerts prosseguiran el dijous, dia 18 d’agost, a les 10 de la nit amb el recital de l’Orquestra de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona. Finalment, el Quartet Mèlt, posarà el punt i final al cicle el diumenge, dia 28 d’agost, a les 7 de la tarda.

A l’acte de presentació hi ha assistit, també, el director artístic del cicle, Josep Maria Sauret, que ha destacat l’aposta “per la qualitat musical” del cicle. “La Col·legiata de Sant Vicenç és un espai únic, i la seva sonoritat i el seu valor patrimonial fan que resulti molt atractiu tant per als intèrprets com per al públic”, ha explicat Sauret. El Cicle Sons de la Col·legiata compta també amb la col·laboració de al Diputació de Barcelona i la Fundació Cardona Històrica.

Venda d’entrades
Les entrades tenen un preu de 15 euros, es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n) o per internet a: entrades.cardonaturisme.cat. En cas que no s’hagin exhaurit, també es podran comprar 1 hora i mitja abans de cada concert a la Col·legiata de Sant Vicenç. Els menors de 7 anys tindran l’entrada gratuïta i hauran de seure amb un adult. Les entrades pel concert de l’Orquestra de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona es vendran únicament a la Col·legiata de Sant Vicenç una hora abans del concert i el menors de 18 anys tindran l’entrada gratuïta. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 692 798 o enviar un correu electrònic a: oficinaturisme@cardona.cat.


Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat