Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. Cardona acollirà el Campionat Nacional de Catalunya de Triatló
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acollirà el Campionat Nacional de Catalunya de Triatló

Dimarts, 21 de Juny de 2016 triatlójuny16w

La vila de Cardona serà l’escenari principal de la primera edició del Triatló CEME – VALL DEL CARDENER. La prova decidirà el Campionat Nacional de Catalunya de Triatló i inclou també la quarta prova del campionat de Catalunya de Triatló per a policies i bombers.

El Triatló CEME – VALL DEL CARDENER reunirà a la vila ducal els principals especialistes d’aquesta disciplina esportiva que combina la natació, el ciclisme i el running. La prova és oberta a tots els esportistes amb llicència federativa i, també, als no federats (amb llicència de dia) i constarà de tres categories (Absoluta, Policies i Bombers i Equips) en les modalitats masculina i femenina.

El Triatló CEME – VALL DEL CARDENER, que organitzen conjuntament el Club Esportiu Mossos d’Esquadra (CEME) i l’Ajuntament de Cardona, se celebrarà el proper diumenge dia 10 juliol. La triatló constarà d’una prova inicial de natació amb un recorregut de 1.500 metres que es disputarà a les aigües del pantà de Sant Ponç, al municipi de Navès. A continuació, es farà la prova de ciclisme amb un recorregut de 40 quilometres i 560 metres de desnivell positiu per la zona de Freixinet, Su, El Miracle i amb arribada a la plaça de la Fira de Cardona. La prova finalitzarà amb una cursa a peu de 10 quilometres amb sortida i arribada a la plaça de la Fira de Cardona.

Una prova amb objectiu solidari
Els responsables de la Triatló C.E.M.E. – VALL DEL CARDENER destinaran un percentatge dels ingressos de les inscripcions a la lluita contra la Fibrosi Quística. Per a més informació i per formalitzar la inscripció cal visitar el web: http://triatlodelcardener.cat/

Es demanen voluntaris
Per tal de poder garantir el bon funcionament de la prova, el Club Esportiu Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament de Cardona fan una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la seva organització. Per fer-ho només cal enviar un correu electrònic a l’adreça: corominasmj@cardona.cat


Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat