Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. Tot a punt per celebrar la revetlla de Sant Joan
Anar a l'inici de la pàgina

Tot a punt per celebrar la revetlla de Sant Joan

Dilluns, 20 de Juny de 2016 flama2016w

Cardona celebrarà la revetlla de Sant Joan dijous vinent amb la tradicional arribada de la Flama del Canigó i l’encesa de les fogueres de Sant Joan. A les 19:30 hores començaran els actes amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa a la plaça de la Fira.

Per la seva banda, els portadors de la flama començaran el seu recorregut a les 8 del vespre a la Coromina. Un cop a la plaça Jacint Verdaguer i haurà coca i mistela per a tothom i, tot seguit, la flama es dirigirà cap a Cardona, on arribarà als volts de 2/4 de 9 de la nit. Un cop a la plaça de la Fira es farà la lectura del manifest i l'encesa de la foguera. L’acte finalitzarà amb dues sardanes que interpretarà la Cobla Vila d'Olesa.

Una revetlla amb seguretat
L'Ajuntament de Cardona desitja a tots els veïns una bona revetlla de Sant Joan. L’ajuntament recorda la importància de gaudir de les festes amb responsabilitat i demana als veïns que extremin les precaucions a l'hora de manipular material pirotècnic. Des del consistori cardoní es fa una crida, també, al respecte perquè tothom pugui gaudir d’una festa sense incidents i evitant comportaments que puguin ocasionar molèsties o desperfectes a tercers.


Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat