Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. El castell de Cardona al nou espai expositiu del Palau Moja
Anar a l'inici de la pàgina

El castell de Cardona al nou espai expositiu del Palau Moja

Dilluns, 20 de Juny de 2016 Palaumojaw

S’inaugura, a la seu de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, un nou espai de promoció del patrimoni del país amb Cardona com a element destacat

El castell de Cardona és un dels elements destacats al nou espai de promoció del patrimoni cultural, material i immaterial de Catalunya que s’ha inaugurat a seu de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, al Palau Moja de Barcelona.

L’espai compta amb 11 icones representatives del patrimoni del país, des dels orígens fins a la contemporaneïtat. Una d’aquestes icones és el castell de Cardona que identifica les èpoques del Renaixement i el Barroc i que es pot veure en una imatge de grans dimensions ubicada a l’espai expositiu.

L’espai està pensat per divulgar i donar informació del patrimoni cultural català i comercialitzar productes turístics. En aquest sentit, està previst que properament s’hi comercialitzin entrades per als equipaments turístics que gestiona la Fundació Cardona Històrica. El projecte ha estat desenvolupat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i l’empresa guanyadora del concurs públic per al disseny i l’explotació de l’espai ha estat Advanced Leisure Services, responsable, també, de l’actual Pla de màrqueting i comercialització de la Fundació Cardona Històrica.


Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat