Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. Cardona convoca una plaça d'AODL
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona convoca una plaça d'AODL

Dilluns, 20 de Juny de 2016 Info taronja copia

L'Ajuntament de Cardona obre una convocatòria per cobrir una plaça temporal d’agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) especialitzat en dinamització empresarial.

La convocatòria preveu la contractació d'un tècnic amb estudis de grau universitari o superior per dur a terme les accions de promoció de l'activitat econòmica que es desenvolupin en el marc del Pla d'acció per a l'impuls de Cardona i Solsona que impulsa l'Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona.

El termini de presentació de sol·licituds comença demà, dia 21 de juny, i finalitzarà el dia 11 de juliol. Les sol·licituds s'han de presentar a l'Ajuntament de Cardona (plaça de al Fira, 1 08261, Cardona) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Podeu consultar les bases clicant aquest enllaç.

El contracte que s'ofereix és de durada determinada -aproximadament un any- i la jornada laboral de 37'5 hores setmanals de dilluns a divendres. El lloc de feina serà a Cardona i a Solsona. La persona escollida s'encarregarà de gestionar i coordinar projectes i actuacions destinades a l'impuls de l'activitat econòmica i a la creació de llocs de treball. Entre les tasques assignades hi haurà la de dissenyar i executar projectes de millora de la competitivitat empresarial, assessorar empreses que es vulguin instal·lar-se al territori, organitzar i coordinar accions de formació per a empreses i treballadors o fer el seguiment de les necessitats de les empreses.

La contractació de la plaça està supeditada a l'obtenció de la subvenció que l’Ajuntament de Cardona ha demanat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).


Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat