Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. L’Ajuntament demana la col.laboració de la Gene...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament demana la col.laboració de la Generalitat en la dinamització comercial de la vila

Dijous, 16 de Juny de 2016 reuniocomerçw

L’alcalde de Cardona Ferran Estruch i el regidor de Promoció Econòmica Josep Tristany es van reunir aquest dimarts amb la directora general de Comerç de la Generalitat, Montserrat Vilalta i amb Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació a la Catalunya Central.

La trobada s’emmarcava en el seguit d’accions que està duent a terme l’equip de govern de Cardona amb l’objectiu d’impulsar la projecció de la vila, tant a nivell comercial com turístic. Després d’una reunió inicial a l’Ajuntament, els responsables municipals i els representants de la Generalitat es van reunir, també, amb diversos representants de l’UBIC de Cardona.

Durant la jornada es va exposar a la directora general de Comerç i a la directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació algunes de les actuacions que s’han implementat a Cardona en els darrers anys en els àmbits del comerç i el turisme, així com les necessitats que té el sector comercial i els reptes de futur. En aquest sentit, es va demanar l’ajuda per tal de dinamitzar l’eix comercial de Cardona, afrontar la necessari regeneració i, sobretot, eines per adaptar-se als nous temps.

L’alcalde Ferran Estruch va emfatitzar en la necessitat d’articular mesures per combatre la manca de relleu en els comerços i disposar de totes les eines possibles per dotar el teixit comercial de més recursos per adaptar-se a la nova realitat comercial del país. “Per Cardona el comerç és una part fonamental de la nostra vila i, per això, abocarem tots els esforços per consolidar el nostre model”. En aquest sentit, el tinent d’alcalde Josep Tristany, va exposar les línies de treball que s’estan desenvolupant juntament amb la UBIC i aquells projectes concrets que es s’estan executant com la dinamització de locals comercials buits, la reconversió del mercat dominical, la formació pels comerços i eines per potenciar la venta on-line. La directora general de Comerç es va reunir també amb els representants de la UBIC els quals van demanar a la Generalitat la màxima implicació en aquelles iniciatives que contribueixin a la dinamització comercial de Cardona.


Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat