Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. El Fòrum del Talent Solsona i Cardona ofereix un...
Anar a l'inici de la pàgina

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona ofereix un taller gratuït sobre gestió empresarial amb valors

Dijous, 16 de Juny de 2016 GalloviIla

Es durà a terme a la vila bagenca el proper dia 22 i a la capital del Solsonès el 29.

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona ha obert les inscripcions per al darrer taller participatiu abans del parèntesi estival. Dimecres vinent, dia 22, de tres a cinc de la tarda l’Institut de Sant Ramon de Cardona acollirà una sessió eminentment pràctica sobre gestió empresarial amb valors. El taller es repetirà en el mateix horari el dimecres 29 a l’Escola Arrels Secundària de la capital del Solsonès. Aquesta cita és gratuïta, però requereix la inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Sota el títol “Empresa i valors”, s’oferirà un taller per aprendre a emprendre tenint en compte l’impacte social de l’empresa. Per això es donaran claus per a la incorporació al si de l’empresa i de projectes emprenedors d’una cultura fonamentada en el respecte per l’entorn i les persones. S’hi tractaran mesures de conciliació de la vida personal i familiar, de participació democràtica, de gestió econòmica acurada i de respecte envers el medi ambient.

Aquest taller serà conduït per Xavier Gallofré i Arnau Vilaseca. El primer és llicenciat en Història i diplomat en Relacions laborals i en sistemes de gestió de la qualitat. Forma part de la gerència de la cooperativa d’iniciativa social Gedi Gestió i Disseny i acumula una trajectòria de més de 30 anys en projectes cooperatius. Arnau Vilaseca, per la seva banda, és expert en economia social. Diplomat en Treball social, Cultura de Pau i Economia Cooperativa, és pagès i un dels impulsors del projecte Torna Terra.

Les inscripcions es poden en línia a través del web www.adlsolcar.cat, per correu electrònic a forum@adlsolcar.cat,o bé per telèfon al 973481009. Aquest és el darrer taller participatiu abans de l’estiu. El Fòrum del Talent, impulsat per l’Agència de Desenvolupament de Solsona i Cardona, n’organitzarà un altre a la tardor.

Aquesta iniciativa, finançada pel SOC en el marc del programa d’acompanyament a la planificació estratègica, té per objectiu repensar el model econòmic i social del territori a partir de la creació d’espais de reflexió conjunta dels sectors públic i privat amb ponències i tallers oberts a tota la ciutadania.


Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat