Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. S’entreguen els premis del Ral.li Fotogràfic de...
Anar a l'inici de la pàgina

S’entreguen els premis del Ral.li Fotogràfic de la Fira Medieval/Festa de la Sal 2016

Dilluns, 13 de Juny de 2016 premisrali2016w

El Teatre Els Catòlics de Cardona va acollir aquests dissabte l’acte de lliurament dels premis del 5è Ral.li Fotogràfic de la Fira Medieval / Festa de la Sal 2016 i de la 4a edició del Premi Jaume Porredon de fotografia.

Enguany, els premis van registrar una molt bona participació amb 13 col.leccions i 52 imatges a concurs. L’acte va comptar amb l’actuació de la Coral Cardonina i els premiats per a cada categoria van ser els següents:

Categoria “Ús dels mòbils”. Guanyadora: Pilar Arrabal Forasté. Va entregar el premi Mercè Boixadera, de Fotografia Boixadera.

Categoria “Colors”. Guanyadora: Marta Soto Rubio. Va entregar el premi per Marc Ramonet, de Foto-Art.

Categoria “Enrenou”. Guanyadora: Àngels Esteve Montilla. Va entregar el premi (40€) Jesús Ratera, de l’associació Amics de Jaume Porredon.

Categoria “Música al carrer”. Guanyador: Joan Garcia Yepes. Va entregar el premi (un sopar al restaurant la Volta del Rector” l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch.

Premi Jaume Porredon, concedit pel jurat tècnic. Guanyadora: Àngels Esteve Montilla. Va entregar el premi (200€) Jesús Ratera.

Premi Jaume Porredon, concedit pel Jurat Popular. Guanyador: David Babià Ollé. Va entregar el premi (110€) l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch.Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat