Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. S’exposen les fotografies participants al Ral·l...
Anar a l'inici de la pàgina

S’exposen les fotografies participants al Ral·li Fotogràfic de la Fira Medieval

Dimarts, 7 de Juny de 2016 Rali2016w

Avui s’ha obert la mostra de les fotografies que han participat en la present edició del Ral·li Fotogràfic de la Fira Medieval/Festa de la Sal de Cardona. En total s’han presentat 52 fotografies, corresponents a 13 col·leccions, que estaran exposades des d’avui a dijous, a la planta -1 de l’Ajuntament, per tal que el jurat les pugui valorar.

El concurs premiarà la millor fotografia de cada categoria i les dues millors col·leccions (formades per 4 fotografies) de cada participant. Una d’elles serà valorada per un jurat tècnic format per tots els col·laboradors i l’altra pel jurat popular, que estarà format per tothom que vulgui donar el seu vot. Les votacions del jurat popular es faran del 7 al 9 de juny i per fer la votació cal demanar el full de valoracions que es podrà recollir a les oficines de l’Agència (a la planta -1 de l’Ajuntament) de les 11 a les 14 hores.

L’entrega de premis es farà el dissabte 11 de juny a les 11 del mati, al teatre “Els Catòlics” de Cardona, on es farà també l’acte d’homenatge a Jaume Porredon. L’acte comptarà amb l’actuació de la Coral Cardonina i finalitzarà amb una copa de cava per a tots els assistents.

Els premis seran els següents:
Premi a la millor fotografia del tema Jaume Porredon: 40 euros
Premi a la millor col·lecció Jurat Popular Premi Jaume Porredon: 110 euros
Premi a la millor col·lecció Jurat Premi Jaume Porredon: 200 euros
Premi a la millor fotografia de cada tema: Les millors fotografies dels temes triats per Foto Art i Fotografia Boixadera tindran un obsequi per part seva, respectivament.
Premi a la millor fotografia del tema Ajuntament de Cardona: un sopar en un restaurant de Cardona.


Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat