Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2016
  5. Les empreses Vidmar i Ferreteria El Barato guardo...
Anar a l'inici de la pàgina

Les empreses Vidmar i Ferreteria El Barato guardonades amb els Premis Eloi de Navel 2016

Divendres, 3 de Juny de 2016 Eloidenavel16w

L’Associació d’Empresaris de Cardona va celebrar ahir a la nit l’acte de lliurament de la quarta edició dels premis Eloi de Navel que reconeixen l’excel·lència professional de les empreses de la vila.

Els guardons van recaure en les empreses Vidmar i Ferreteria el Barato. Vidmar, empresa dedicada al disseny i construcció de sistemes de pesatge industrial, va ser reconeguda amb el premi de la categoria Innovació i Creixement , mentre que l’empresa Ferreteria El Barato es va endur el guardó a la Trajectòria Empresarial.

El jurat de la present edició dels premsi Eloi de Navel estava composat per Josep Tristany, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cardona; Ramon Vilajosana, president de l’Associació d’Empresaris de Cardona; Josefina Rodríguez, consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Bages; Jordi Feliu, en representació de l’Associació d’Empresaris per al Solsonès; Marc Bernadich, professor de la Fundació Universitària del Bages i responsable de la FUB e+i; Glòria Domínguez, directora de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona; Esteve Pintó, president de Pimec Catalunya Central i Montse Sala, presidenta de la UBIC de Cardona.

L’acte de lliurament dels premis es va celebrar en el transcurs del sopar anual que organitza l’Associació d’Empresaris de Cardona i que en aquesta ocasió es va organitzar al restaurant La Premsa de la Coromina. La cita va reunir els representants del teixit empresarial de la vila cardonina i les autoritats locals encapçalades per l’alcalde cardoní, Ferran Estruch.Tornar a: Juny, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat