Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2015
  5. El Casal Multiesportiu educarà en valors gràcies al programa FutbolNet
Anar a l'inici de la pàgina

El Casal Multiesportiu educarà en valors gràcies al programa FutbolNet

Dilluns, 22 de Juny de 2015 futbolnet15w

El Casal Multiesportiu de Cardona mantindrà la seva aposta per fer de l'esport una eina per educar en valors gràcies programa FutbolNet, creat per la fundació del FC Barcelona.

L'objectiu del programa és fomentar l'educació en valors a través de la pràctica de l'esport i ahir els 9 monitors del Casal Multiesportiu van assistir a una jornada formativa amb els tècnics de la Fundació FC Barcelona encarregats de desenvolupar el programa FutbolNet.

Durant tot el dia, tècnics i monitors van estar treballant la metodologia del programa i les activitats que es realitzaran per posar-lo en pràctica aquest estiu. Els valors que es treballaran són: la humilitat, l'esforç, l'esport en equip, l'ambició i el respecte. La sessió va combinar una part teòrica amb treballs pràctics que després els monitors aplicaran en les diverses activitats esportives que es facin en equip. Enguany, els exercicis previstos al programa FutbolNet es posaran en pràctica, de forma transversal, en les modalitats esportives de fubol-sala, voleibol, bàsquet, beisbol i hoquei.

La inclusió del programa FutbolNet al Casal Multiesportiu és possible gràcies al desenvolupament del projecte Cardona Integral que vol convertir la vila cardonina en un referent en l'àmbit de les ciutats saludables.


Tornar a: Juny, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat