Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2015
  5. Arribada de la flama del Canigó a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Arribada de la flama del Canigó a Cardona

Dijous, 18 de Juny de 2015 flama15w

La Flama del Canigó arribarà el dia 23 de juny a Cardona per encendre les fogueres de sant Joan.

La Flama sortirà de a les 8 del vespre des de l'estació de Servei Vilalta direcció la Coromina pel carrer Església i cap a la plaça Jacint Verdaguer. Un cop allà i haurà coca i mistela per a tothom i la Flama encendrà una espelma de l'església de la parròquia de Sant Ramon.

Tot seguit continuarà pel carrer Bisbe Guix i girarà pel carrer Sant Jordi fins a Cardona, on arribarà cap a les 9 de la nit per l'avinguda del Rastrillo. A continuació, enfilarà cap a la plaça Mercat i prendrà foc a una espelma de l'església parroquial i després es dirigirà cap al carrer Major, el carrer del Doctor Merli i el carrer Cambres. Finalment arribarà a la plaça de la Fira on es farà la lectura del manifest, l'encesa de la foguera i el fi de festa amb coca i mistela per a tothom i audició de sardanes amb la Cobla de Cardona.


Una revetlla amb seguretat
L'Ajuntament de Cardona desitja a tots els veïns una bona revetlla de Sant Joan i demana als veïns que extremin les precaucions a l'hora de fer fogueres i de manipular material pirotècnic. Igualemnt, fa una crida al respecte perquè tothom pugui gaudir de la festa sense accidents i evitant comportaments que puguin ocasionar molèsties o desperfectes a tercers.


Tornar a: Juny, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat