Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2020
  5. El Cicle Espais porta aquest diumenge al vespre u...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Espais porta aquest diumenge al vespre un espectacle de Dafnis Balduz i Carla Barroso

Dimecres, 29 de Juliol de 2020

Cardona continua, aquest diumenge, 2 d'agost, amb la seva desena edició del Cicle Espais, una proposta cultural que uneix música, teatre i també gastronomia en indrets característics del municipi. Aquest diumenge al vespre, l'actor Dafnis Balduz i la cantant Carla Barroso porten al Parc de la Raval de Sant Joan (a partir de les 20:30h) el seu darrer espectacle, "Amics". Un espectacle, asseguren, que "neix de les ganes de trobar-se de nou, de sentir a prop aquelles persones que en algun moment de la vida vam decidir estimar i s'han tornat indispensables en el dia a dia; aquella colla de gent que ens fa sentir bé: els amics." Els dos creadors afirmen que "el show neix també de la necessitat de tornar a fer nostres les places dels pobles per omplir-les de música, poesia i bon humor!"

Davant el moment excepcional provocat per la crisi sanitària de la COVID-19, i d’acord amb les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries, s’ha marcat un aforament per cada espai i es recomana reservar l’entrada –que és gratuïta- per garantir la localitat pel concert d’aquest diumenge, 2 d'agost, al mail oficinaturisme@cardona.cat, al telèfon 93 869 27 98 o presencialment a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo) en horari de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16.30h a 19h. La reserva de les entrades es podrà fer fins aquest mateix dissabte a mitjanit. Tanmateix es poden adquirir les entrades el mateix dia del concert a l’accedir al recinte si l’aforament no s’ha completat.

Tast gastronòmic

El Cicle Espais d'aquest diumenge, 2 d'agost, comptarà amb un tast gastronòmic a càrrec de Guitart Events - Espais i la Comissió de Festa del barri Raval de Sant Joan i amb el celler Fargas Fargas.


Tornar a: Juliol, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat