Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2020
  5. L’Ajuntament ofereix ajuts per l’adquisició d...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament ofereix ajuts per l’adquisició de material escolar pel curs 2020-21

Dimarts, 28 de Juliol de 2020

S’ha obert un període per sol•licitar l’atorgament de subvencions per material escolar durant el curs 2020-21. Les sol•licituds s’han de recollir a Serveis Socials i es poden fer fins el dia 4 de setembre.

L’Ajuntament de Cardona ha obert avui un període per fer sol•licituds que atorguin ajuts per adquirir material escolar, llibres de text, la quota de l’AMPA o les quotes de reutilització i del llibre escolar pel curs 2020-2021. Les sol•licituds amb la documentació exigida es podran presentar fins el 4 de setembre al Registre de l’Àrea de Serveis Socials (Plaça de la Fira, s/n; Edifici del Centre Cívic, planta -1), de 8:30 a 13:30 h, de dilluns a divendres.

La finalitat és donar compliment als objectius definits durant aquesta legislatura per fomentar la igualtat en l’accés a l’educació en la franja d’educació obligatòria (de 6 a 16 anys) com a etapa clau per a l’assoliment de competències posteriors. L'ajut màxim és de 70 € per alumne i curs i hi poden optar les famílies empadronades al municipi de Cardona amb fills/es que estiguin cursant de P3 a 4t d'ESO en qualsevol dels centres educatius del municipi.

Se’n podran beneficiar nens/es d’entre 3 i 16 anys, empadronats a Cardona, i matriculats en algun dels centres al municipi així com les unitats familiars en situació de risc social i/o econòmica. Podeu consultar les bases al següent enllaç. Per descarregar el model de sol•licitud, ho trobareu aquí: http://www.cardona.cat/multimedia/pdf/generic/sol-licituds-convocatoria-ajuts20.pdf

El termini per atorgar les subvencions serà de tres mesos, com a màxim, a comptar des de la data de tancament del període de presentació de sol•licituds. Un cop acordada la concessió dels ajuts seran notificats als interessats en un termini màxim de 10 dies.


Tornar a: Juliol, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat