Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2019
  5. Els musicals de Broadway arriben a l'Auditori Valentí Fuster
Anar a l'inici de la pàgina

Els musicals de Broadway arriben a l'Auditori Valentí Fuster

Dilluns, 22 de Juliol de 2019

El proper diumenge 28 de juliol, a les 6 de la tarda, SuerteEnMiVida Producciones presentarà el seu espectacle Desde mi ventana a l’Auditori Valentí Fuster de Cardona en el marc dels Batecs Culturals.

Desde mi ventana és la història de sis joves que veuen la vida a través dels ulls dels compositors estatunidencs Pasek and Paul. Uns ulls que miren per la finestra, observant el que ocorre a l'altre costat del vidre i, al seu torn, el reflex de què ocorre en el seu interior. Es tracta d’una obra que sorgeix de l'admiració per a la música d’aquests compositors, i de la passió d'un grup d'amics per cantar i arrencar un projecte personal junts.

Desde mi ventana és un repàs a algunes cançons de la multipremiada parella creativa Pasek & Paul, els compositors de referència del musical més contemporani. Aquest duo han conquerit ràpidament els gustos dels aficionats al gènere. Entre l’ampli repertori del concert (arreglat amb versions inèdites del mateix Dídac, al capdavant també de la direcció musical) es podrà gaudir dels temes més emblemàtics de: Dear Evan Hansen, Dogfight, Edges, The Greatest Showman, Smash… entre altres. Marc Gómez y Daniel Anglès firmen las adaptacions al castellà de les cançons.

L’espectacle és un concert teatralitzat que arriba directe de les cartelleres teatrals de Barcelona i Madrid. SuerteEnMiVida Producciones està formada per actors i actrius provinents del teatre musical, entre els quals en destaca el cardoní Dídac Flores (Dirty Dancing, Mar i cel, Grease) que també estarà al piano. Marina Pastor (Hair, Sister Act, Fama), Jana Gómez (Anastasia, Casi Normales, Rent), Laura Enrech (Dirty Dancing, Mamma Mia, Los miserables), Marc Flynn (Anastasia) i Adrián Salzedo (El médico, Aladín, Dirty Dancing).

Tatiana Monells (El Médico, Cia. Les Impuxibles, Chicago, Marta tiene un Marcapasos, Grease) ha creat el moviment escènic i la direcció va a càrrec de Víctor González (West Side Story, Dirty Dancing, Noche).


Entrades a la venda
Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web entrades.cardonaturisme.cat o presencialment a l’oficina de turisme, de dilluns a diumenge els matins de 10 h. a 14 h. i els divendres i dissabtes també a les tardes de 16 h. a 19 h.

El preu és 15 € i per a majors de 65 anys i menors de 25 anys, 12 €. El mateix dia de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla una hora i mitja abans sempre que n’hi hagi de disponibles.


Tornar a: Juliol, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat