Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. Torna el Cicle Espais a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Torna el Cicle Espais a Cardona

Dimecres, 29 de Juliol de 2015 cicleespaisweb2015

Cardona estrena aquest dissabte 1 d’agost una nova edició del Cicle Espais que enguany ofereix 3 propostes culturals que tindran lloc en diferents espais diferents de la vila.

El cicle arrenca aquest dissabte 1 d'agost amb una proposta de teatre, Oleanna de David Mamet, a càrrec del grup de teatre El Traspunt. L’obra es representarà al Parc del Camí Nou a les 21.30h. i comptarà amb un tast gastronòmic a càrrec del Firabar, El Centro i l’Avenida, i amb la col·laboració dels cellers Collbaix, Abadal i Artium del Pla de Bages. Seguidament, hi haurà un Concert de jazz-blues a càrrec de Marc Ferrer i Pau Ruiz duo, que faran versions temes de Wes Montgomery, Oscar Peterson i Kenny Burrell entre altres.

La segona proposta del cicle, un concert de jazz amb tast gastronòmic, es farà el proper 14 d’agost a les 21.30 h. al Parc del Raval de St. Joan i anirà a càrrec de Swing shot.

Per acabar el cicle, la soprano cardonina Ana Belen Ayala actuarà en un recital líric amb el pianista Josep Buforn a la Plaça del Mercat el dissabte 29 d’agost a les 21.30h. El tast gastronòmic estarà obert els tres dies a partir de les 21h.

El Cicle Espais de Cardona està organitzat per l’Associació cultural Amics de la Cultura de Cardona i per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat