Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. Salta per la teva salut en la sisena jornada SHE
Anar a l'inici de la pàgina

Salta per la teva salut en la sisena jornada SHE

Dijous, 23 de Juliol de 2015 jornadashejuliol2015

La vila de Cardona viurà aquest divendres la sisena jornada SHE en què participaran més de 400 nens i nenes que participen als diversos casals d’estiu.

La jornada d’aquest any “Salta per la teva salut” comptarà amb diverses activitats relacionades amb el salt que s’instal·laran a la Fira. Els nens i nenes podran gaudir del superjump, activitats amb botes de saltar o una xarranca interactiva entre d’altres.

Una d’aquestes activitats, els llits aquàtics, es farà a la piscina, per això, fins les 13 h. les persones que vagin a la piscina municipal només podran fer ús de la piscina mitjana.

També comptarà amb dos espais de FutbolNet, activitat creada per la Fundació FC Barcelona que des de l’estiu passat forma part del Casal Multiesportiu i que es centra en la formació en valors dins de l’esport.

A la tarda, el Dr. Valentí Fuster farà la presentació de Healthy Communities, el programa d’intervenció en salut comunitària orientat a convertir Cardona en ciutat saludable al Parador de Cardona i comptarà amb l’assistència del Conseller Felip Puig, autoritats locals, patrons de la Fundació SHE i altres personalitats del món econòmic i social.

Per acabar la jornada, a la nit tindrà lloc el Concert del Cor a la Col•legiata de Sant Vicenç que enguany comptarà amb l’actuació d’ Ignasi Cambra, el jove pianista barceloní i la violinista Jungmin Lee.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat