Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. Es presenta el curs de Dinamitzadors de Rutes Saludables
Anar a l'inici de la pàgina

Es presenta el curs de Dinamitzadors de Rutes Saludables

Dijous, 23 de Juliol de 2015 dinamitzadorsrutesjuliol2015

Ahir al vespre es va presentar al teatre Els Catòlics el curs de dinamitzadors de rutes saludables que forma part del projecte Healthy Communities en el marc de Cardona Integral.

La presentació va anar a càrrec de la doctora Emilia Gómez Pardo, directora científica de la Fundació SHE, que va parlar del projecte Healthy Communities i la importància del curs dins del mateix, i de Yolanda Sánchez, membre de l’equip Pedagògic de la Fundació SHE que va explicar el contingut i objectius del curs.

La finalitat del curs és capacitar als participants per a la promoció i l’ús correcte de la xarxa de rutes saludables i dels pars urbans de salut, millorant així el benestar i la vida activa. Es pretén afavorir que les dinamitzacions dels parcs i rutes resultin una experiència satisfactòria per als usuaris i que siguin utilitzats amb freqüència, dinamitzar nous espais de socialització i motivació que condueixin als usuaris a la conscienciació d’estil de vida activa i promoure l’activitat física com a estratègia per incrementar la via activa.

El curs està destinat a totes aquelles persones que vulguin dinamitzar grups als parcs de salut i a les rutes saludables i a persones relacionades amb el sector de la salut, l’esport i l’àmbit sociocultural i associacionista de Cardona.

La durada del curs serà de 20 hores, amb un total de 9 sessions. El curs començarà el proper 23 de setembre i acabarà el 28 d’octubre. Les 4 sessions teòriques es faran al centre cívic els dilluns de 19h. a 21h. mentre que les 5 sessions procedimentals es realitzaran als parcs urbans i rutes saludables els dissabtes al matí.

Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament fins el dia 15 d’agost de dilluns a divendres de 9h. a 14h.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat