Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2015
  5. La tempesta d’aigua, vent i calamarsa causa desperfectes a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

La tempesta d’aigua, vent i calamarsa causa desperfectes a Cardona

Dimarts, 21 de Juliol de 2015 plugesjuliol2015

Ahir a la tarda, en poc més d’una hora es van recollir 65 litres per metre quadrat a Cardona que van causar desperfectes en diverses zones del municipi. La zona més afectada va ser la zona de pagès, especialment el Barri de Coma, algunes zones de Planés i Tresserres on les pluges van arribar en algunes zones als 100 litres per metre quadrat i es van produir ràfegues de vent de fins a 100 km/h.

La Policia Local, Voluntaris de Protecció Civil i Bombers van haver de fer diverses sortides i han estat treballant fins a la matinada per tal d’adequar vies de comunicació i els camins més afectats per fer-los transitables.

Hi van haver esllavissades a la Carretera de la Mina, Costa de la Mula, Carrer Sant Jordi, Carrer Pasqual Madoz, camí del Vilar Rural, Passatge Notari Thomasa, Av. De la Pau i Pla de la Salut, les escales de l’oficina de turisme i la Torregroga.

També va resultar afectat diversos murs, com el mur exterior del recinte de la piscina, el que hi ha a l’institut Sant Ramon, a la Torregroga i al Passatge Notari Thomasa i Costa de la Mula.

La forta ventada també va provocar que caiguessin alguns arbres als Parc del Raval, al parc de la Ctra. del Miracle i també a la Torregroga, a més d’un arbre a la Plaça del Vall. De la mateixa manera, es van veure afectats diversos garatges i algun habitatge.

El Parc Cultural Muntanya de Sal s’ha vist afectat per les fortes pluges i tancaran el recinte 48 h per tal de netejar els accessos i la sala coral.

L’Ajuntament de Cardona agraeix a tots els agents implicats la seva col·laboració.


Tornar a: Juliol, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat